Çarşamba, Mayıs 15, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBu kadarına da pes! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Cezayir'i Oktay Kaynarca'nın adına...

Bu kadarına da pes! Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Cezayir’i Oktay Kaynarca’nın adına sahte TikTok açıp….


Atv’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ilk günden bu yana seferber oldu. Ancak iyi niyeti suistimal etmek isteyenler bu dönemde de malesef rahat durmuyorlar. Bir dolandırıcı Oktay Kaynarca’nın adı ile sahte TikTok açıp bağış toplamaya çalıştı…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Oktay Kaynarca adına açılan sahte tiktok hesabından depremzedeler için yardım topladığını görünce harekete geçti…

Ortağı Onur Tan’la çektiği eski bir fotoğrafını kullanarak “İstikamet Malatya sizleri seviyorum” mesajını atan ve altına “Mesaj kutusu açıktır, depremzedeler için yardım etmek isteyenler yazsın” yazan sahte kullanıcı Kaynarca’yı kızdırdı.

Oktay Kaynarca bu adresi hemen şikayet etti. Bu arada ünlü oyuncunun kendisine ait ekibi tarafından yönetilen mavi tıklı bir tiktok hesabı da var.

oktay 2

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
O sözler çıldırttı! O sözler çıldırttı! “Sorumlulara soracaksınız bu soruları yiyorsa…”
"Sorumlulardan biri de Lütfü Savaş!" deyip ekledi: "Bu dönem CHP'li olduğu için..."“Sorumlulardan biri de Lütfü Savaş!” deyip ekledi: “Bu dönem CHP’li olduğu için…”
Çirkin mesajı ifşa etti! Çirkin mesajı ifşa etti! “Sen sadece kocanın göbeğini yönetirsin”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments