Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısBize Sünnetçi Korkusu Veren BM’ye Soruyorum: Hangi Uluslararası Hukuk?

Bize Sünnetçi Korkusu Veren BM’ye Soruyorum: Hangi Uluslararası Hukuk?

BM Güvenlik Konseyi, yani kendi refahları ve zenginlikleri için, mazlum milletleri haraca kesen, işgal eden, kan döken, sömüren ABD, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin emperyalizmi, bir kez daha bize sünnetçi korkusu vermeye kalktı.

İçimizde Rum milliyetçiliği yapan emperyalizmin taşeronu İŞBİRLİKÇİ, MANDACI SÖZDE SOL da, bu korkuyu halka yayma görevi üstlendi.

Neymiş, BM Güvenlik Konseyi açıklamasında, “BARIŞ GÜÇLERİNİ HEDEF ALAN SALDIRILAR ULUSLARARASI HUKUK KAPSAMINDA SUÇ TEŞKİL EDER“ demiş..

60 yıldır, inanılmaz bir sahtekarlık ve yüzsüzlükle Uluslararası hukuk dışında tuttukları Kıbrıs Türk Halkını, uluslararası hukukla tehdit edecek kadar alçak oldular…

Bizim de korkudan ödümüz patladı ya!!!

Ne yapacaksınız?

Ekmeğimizi, yemeğimizi, suyumuzu, paramızı, silahımızı, cephanemizi gönderiyordunuz da, göndermekten mi vaz geçeceksiniz?

Bizi koruyan ordunuz vardı da, geri mi çekeceksiniz?

Dünyanın her yerine direk uçmamızı sağlıyordunuz da, uçma yasağı mı koyacaksınız?
Gemileriniz limanlarımıza geliyordu da, geri mi çağıracaksınız?

Tüm Dünya ile direk iletişim kurmamızı sağlıyordunuz da, iletişim hatlarını mı keseceksiniz?
Sporcularınız KKTC’ye gelip maçlar yapıyordu; sporcularımız, sanatçılarımız Dünyanın her köşesinde serbestçe yarışıyordu da, artık buna izin mi vermeyeceksiniz?

Söyleyin, 60 yıldır yok etmek, diz çöktürmek, direnmekten vazgeçip teslim olmasını sağlamak, Türkiye’den ve KKTC’den koparmak ve Rum boyunduruğu altına sokmak için yapmadığınız düşmanlık, baskı, tecrit, ambargo bırakmadığınız 350 bin kişilik bu küçücük halkı yok etmek için, daha ne yapacaksınız?

5 emperyalist dev nükleer güç, Ruma destek olmak için birleştiniz, hepimizi toplayıp Afrika çöllerine mi süreceksiniz?

Ukrayna’da her gün yüzlerce insan sizin yüzünüzden ve verdiğiniz misket bombaları ile can verirken, Afrika’da her gün binlerce insan açlıktan ölürken, daha iyi bir yaşam arayan yüzlerce insan Avrupa yolunda denizlerde boğulurken, işinizi gücünüzü bıraktınız, Pile’de yaşayan 500 Kıbrıs Türkü’nü açık hava hapishanesinde tutup eziyet çektirmek için uğraşıyorsunuz!!!

YÜZSÜZSÜNÜZ, UTANMAZSINIZ; Yüzünüze tükürülmeye ve lanetlenmeye layıksınız!

HANGİ ULUSLARARASI HUKUK?

Uluslararası hukuk sadece Rum’un milli çıkarlarını korumak için mi vardır?
Atlılar, Muratağa, Sandallar, Taşkent, Aleminyo’da yüzlerce sivil Türk topluca katledilirken neredeydi bu uluslararası hukuk?

Bir savaş suçu olan toplu katliamları yapan Rum devletine hesap sordu mu bu uluslararası hukuk?

Uluslararası hukukunuza göre, yüzlerce Türkün topluca katledilmesi mi, yoksa toprağımıza giren BM Barış Gücü’nün çıkarılması mı suç?

1964’de tankıyla, topuyla 20 bin Yunan askeri gizlice adaya çıkıp işgal ederken, 103 Türk köyü yakılıp yıkılırken, adanın yüzde 3’ünde 11 yıl süren insanlık dışı bir kuşatma altında iken, aç, susuz, sefil bir yaşama mahkum edilmişken neredeydi bu uluslararası hukuk, neredeydi bu BM Güvenlik Konseyi?

Siyasi eşitliğimizin bir çözümde olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan 649 ve 716 sayılı BM kararlarını dikkate almayarak, bize AZINLIK STATÜSÜ dayatan Rum yönetimine ne diyor bu uluslararası hukuk?

1960 Anlaşmaları ile uzaktan yakından ilgisi bulunmayan gayrı meşru Rum Devletinin, tüm Kıbrıs’ın tek meşru Hükümeti olarak tanınması ve üstelik bu işgalci yapıyı AB üyesi yapmanız hangi uluslararası hukuk kapsamındadır?

Rusya’nın Kırım, Ukrayna, Abhazya ve Osetya işgalleri,

ABD’nin Irak’ı, Suriye’yi, Afganistan’ı işgali, Somali ve Libya’yı bombalaması, Türkiye’deki 5.Kol’u FETÖ eliyle kanlı darbe yaptırması, PKK /PYD, İŞİD terör örgütlerine her türlü silah, cephane, para vermesi, onları organize edip etmesi,

Fransa’nın Libya’yı, Suriye’yi bombalaması,

İsrail’in Filistin’i işgali, Kudüs’ü başkent yapması, Golan Tepeleri’ni ilhak edip “Trump Tepeleri” yapması, Gazze’ye kuşatma uygulayarak yakıp yıkması, canı her çektiğinde Suriye ve İran ‘ı bombalaması,

Suudi Arabistan’ın Yemen’i yerle bir etmesi,

İngiltere ve Fransa’nın Afrika’yı hala sömürmesi ve haraca bağlaması,

Çin’in Doğu Türkistan’da Türk Uygur Halkını yok etmek için asimilasyon yapması , hangi uluslararası hukuka göre yapıldı, yapılıyor?

BM korumasındaki 8000’den fazla Boşnak’ın, Sırp katillere teslim edilerek topluca katledilmeleri hangi uluslararası hukukta vardı?

Rum ’un, Doğu Akdeniz’de bizim ve Türkiye’nin de hakkı olan hidro karbon yataklarını gasp etmesi hangi uluslararası hukukta vardır?

ENOSİS’i ve Türk soykırımını önlemek için direndik diye, 60 yıldır bu masum halka uygulanan ambargo ve izolasyonlar hangi uluslararası hukukta vardır?

TUTARSIZLIK

BM Güvenlik Konseyi açıklamasında “Ara BÖLGE İÇİNDEKİ TÜM İZİNSİZ İNŞAATLARIN KALDIRILMASINDAN” da söz ediliyor.

Ama bunu, ara bölgede henüz hiçbir inşaat faaliyeti olmayan, sadece YİĞİTLER köyü toprağında yol çalışması yapan KKTC için söylüyor.

Oysa ara bölgede asıl inşaat yapan Rum yönetimi….

-Larnaka, Dikelya, Aynapa yolu…

Pile – Voroklini Yolu…

Üniversite kampüsü, sinema, alış veriş merkezi inşaatları…

Yüzlerce villa inşaatı…

BM açıklamasında ara bölgedeki bunca Rum inşaatına değinilmezken, Türk topraklarında başlayan yol inşaatına son verilmesinin istenmesi korkunç bir taraflılık, tutarsızlık,

Sahtekarlık, samimiyetsizlik, ciddiyetsizlik, haksızlık ve iki yüzlülüktür.

Rum milli çıkarlarını koruyacaksınız, kraldan fazla kralcılık yapacaksınız, saldırgan, savaş suçlusu, işgalci, gaspçı, ırkçı, faşist, hegemonyacı ve hakimiyetçi eli kanlı Rum yönetimini savunacaksınız diye, halkımıza sünnetçi korkusu vermekten vazgeçin…

Tehdit ve şantajlarınız umurumuzda bile değil!

Conilerinizi toplayıp bu adadan defolun!

Hadi gönderin Filolarınızı, F 35’lerinizi, conilerinizi ve bizi topa tutup yok edin!
Sizi takmıyoruz!

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ SORUNU yaptığınız o İNSAN AMAÇLI YOLU yapacağız, siz de bakacaksınız!

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments