Cuma, Nisan 19, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKültür SanatBeyarmudu Belediyesi 1. Uluslarası Çocuk Festivali yarın yapılıyor

Beyarmudu Belediyesi 1. Uluslarası Çocuk Festivali yarın yapılıyor

Beyarmudu Belediyesi ve FOGEM 15. Yaz sevinci Çocuk Şenliği katkılarıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen Beyarmudu Belediyesi Uluslararası Çocuk Festivali yarın yapılıyor.
Festivalle ilgili Belediyeler Birliği’nde basın toplantısı düzenlendi.

Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, vatandaşların da birbirleriyle kaynaşacağı ve çocukların doyasıya eğleneceği festivale katkı koymanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çeşitli eğlencelerin yanı sıra kurulacak stantlarda satış da yapılacağını kaydeden Bebek, Belediye’nin halk dansları topluluğu ile Türkiye, Bulgaristan, Litvanya, Polonya ve Kırgızistan halk dansları ekiplerinin de yarın akşam saat 19.30’da Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde gösteri yapacaklarını belirtti.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek olan diğer etkinlilerle ilgili bilgi de veren Bebek, Festival’in saat 18.30 da Beyarmudu’nda gerçekleştirilecek olan kortej ile başlayacağını belirtti.
Dünyanın geleceği olan çocuklara çok büyük değer verdiklerini vurgulayan Bebek, Beyarmudu Belediyesi olarak çocuklara armağan ettikleri festivalde tüm halkı görmekten onur duyacaklarını kaydetti.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments