Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporBeşiktaş'ı yoğun fikstür bekliyor - Son Dakika Haberleri

Beşiktaş’ı yoğun fikstür bekliyor – Son Dakika Haberleri


Beşiktaş’ı, milli maçlar için verilen aradan sonra yoğun bir fikstür bekliyor. Siyah beyazlılar, yaklaşık 1 ayda 8 maça çıkacak.


Rıza Çalımbay’ın ekibi, pazar günü deplasmanda oynanacak Yılport Samsunspor mücadelesiyle zorlu fikstüre başlayacak.


Siyah beyazlılar, daha sonra Club Brugge’ü konuk edecek. Ligin 14. haftasında ise Başkent’te MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.


Beşiktaş, yoğun fikstürün en zorlu maçına 9 Aralık Cumartesi günü çıkacak. Siyah beyazlılar, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.


Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, derbinin ardından 6 günde 2 dış saha maçı oynayacak.


Siyah beyazlılar, UEFA Konferans Ligi’ndeki son maçına İsviçre’de çıkacak. Beşiktaş, Lugano maçından sonra Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.


Trendyol Süper Lig’de hafta içi mesaisinde sahasında Corendon Alanyaspor’u ağırlayacak siyah beyazlılar, lige verilecek aradan önce Atakaş Hatayspor’a konuk olarak yoğun fikstürü noktalayacak.


Beşiktaş’ın eski futbolcusu Suat Taştan son yolculuğuna uğurlandı


Vefat eden Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve Beşiktaş Futbol Akademisi İdari Menajeri Suat Taştan, düzenlenen törenle toprağa verildi.


Tüpraş Stadı’ndaki kulüp binasında gerçekleştirilen törene başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Rıza Çalımbay, başkan adaylarından Hasan Arat ile Taştan’ın yakınları katıldı.


Başkan Çebi, törende yaptığı konuşmada, 69 yaşındaki Suat Taştan’ı 11-12 yıldan bu yana tanıdığını belirtti.


“Çok kibar ve naif bir insandı. Nezaketine hayrandım. Hastalığının her döneminde bile çalışmaktan geri kalmadı. O iyi bir sporcu ve Beşiktaşlıydı. Camiamıza örnek olabilecek bir insanı ebediyete yolcu ettikten sonra gelecek nesillere iyi anlatabilmek, yaşayan Beşiktaşlıların görevi olmalı. Ailesine ve tüm Beşiktaş camiasına sabır diliyorum. Nur içinde yatsın. İyi hatırlayalım. Bu değerli insanı hep anımsatalım. Allah rahmet eylesin.”


Beşiktaş'ı yoğun fikstür bekliyor


Suat Taştan’ın naaşı, Zincirlikuyu Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments