Cuma, Mart 29, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrıs“Bence Annem” temalı çocuk resim yarışması başladı

“Bence Annem” temalı çocuk resim yarışması başladı

Ülke ile birlikte büyüme prensibinden taviz vermeden çeyrek asrı aşan süredir hizmetlerini sürdüren ALPET Kıbrıs’ın Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği yaparak düzenlediği “ Bence Annem Resim Yarışması”nın sekizincisi başladı.

Çocuklara yönelik hassasiyet ve sorumluluk bilinci ile örnek bir kuruluş olarak öne çıkan ALPET bu yarışma ile geleceğimizin belirlenmesinde çocukların rolüne dair farkındalık yaratmak, annelerin sevgi ve fedakarlıklarını kutlarken, çocukların sanatsal yönlerini keşfetmelerini sağlayarak yaratıcılıklarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Dairesi ile koordine edilerek 2014 yılından bu yana toplamda on binlerce öğrencinin katılıyla düzenlenen yarışma kapsamında çocukların annelerini resim yoluyla anlatmaları hedefleniyor.

Karpaz’dan Lefke’ye kadar yüzlerce okulun katıldığı, 14 Nisan’da başlayan, ALPET’in çocukları böylesi anlamlı organizasyonlarda yer almaya teşvik ederken değerli anneleri mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefleyen örnek toplumsal sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan “ Bence Annem Resim Yarışması’nda başvurular 30 Nisan’a kadar sürecek.

ALPET den 1 Üniversitelerden 2 kişi olarak toplamda 3 kişiden oluşturulan juri tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında sonuçları 14 Mayıs günü açıklanacak, çocukların 4 grupta yarışacağı yarışma ödüller şöyle belirlendi:

“ İlköğretim Dairesi4.ve 5. Sınıflar: Birinciyetablet, ikinciye750 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye500 TL’lik Deniz Plaza Çeki
İlköğretim Dairesi 1.2.ve 3. Sınıflar Birinciye tablet, ikinciye 750 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 500 TL’lik Deniz Plaza Çeki
Özel Eğitim Öğrencileri:Birinciye tablet, ikinciye 750 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 500 TL’lik Deniz Plaza Çeki
Okul Öncesi: Birinciye tablet, ikinciye 750 TL’lik Deniz Plaza Hediye Çeki, üçüncüye 500 TL’lik Deniz Plaza Çeki
Yarışmaya katılan tüm çocuklar Katılım Belgesi ile onurlandırılırken en çok katılım sağlanan okula 3000 TL’lik katkıda bulunulacak”

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments