Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBegüm Polat süper minisiyle şaşırttı! "Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz” dedi! Ceketinin...

Begüm Polat süper minisiyle şaşırttı! “Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz” dedi! Ceketinin önünü aç deyince…


TikTok’taki videoları ile ün kazanan ve ardından şarkı çıkartmaya başlayan Begüm Polat, Taner Çağlı’nın Youtube’da sunduğu 4 Example programına katıldı. Sosyal medyadaki dekolteli pozları ile adından söz ettiren Begüm Polat’ın programdaki iddialı tarzı dikkat çekti.

Çağlı’nın “Senin altında etek mi var” diye sormasının üzerine Begüm Polat’ın “Şort etek var. Önlemimi aldım. Heyecan yaratıyoruz ama detay vermiyoruz” sözleri stüdyoda kahkahalara neden oldu.

begüm-polat1

Çağlı “Kıyafetine bakabilir miyim?” dedikten sonra ayağa kalkan Polat, “Bu benim meşhur kıyafetim. Ameliyatla üzerimden almayı düşündükleri kıyafet” dedi.

son

CEKETİNİN ÖNÜNÜ AÇ DEYİNCE…

Daha sonra Taner Çağlı Polat’tan ceketinin önünü açmasını istedi. Tiktok fenomeni ise “Onu açamayız. İçinde şey yok çünkü.” demesinin üzerine Çağlı “Ceketinin içinde hiçbir şey yok mu? Ben içinde bir tişört var falan sanıyorum” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Polat ise, “Ay yok canım ne tişörtü… Zaten yanıyorum” yanıtını verdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hazal Kaya'ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi... Hazal Kaya’ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi…
Esra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız ettiEsra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız etti
Emret Komutanım'ın 'Foto Fato'suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın son haliEmret Komutanım’ın ‘Foto Fato’suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar’ın son hali





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments