Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporBaşbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Hasan Sapsızoğlu’nu kabul etti

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Hasan Sapsızoğlu’nu kabul etti

KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu Başbakanlık müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun ziyaretle ilgili açıklaması şöyle:

Cimnastik Federasyonu olarak ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu bağlamda Başbakanlık Müsteşarı Sayın Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret ettik.

Bu bağlamda işbirliği içerisinde bulunduğumuz Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu ile fikir alış verişi yaptık. Ziyarette genel faaliyetlerimiz ve yaptıklarımızı anlatırken, birlikte yaptıklarımıza da dikkat çektik. 2023 yılı içerisinde yaptıklarımız yanında 2024 yılı içerisinde neler yapacağımızı planladık ve masaya yatırdık.

Kabulde bir konuşma gerçekleştiren Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, Cimnastik Federasyonunun faaliyetlerini takip ettiklerini özellikle altyapı ve okul sporları alanında yapılması düşünülen projelere destek vereceklerini belirtti.

Hüseyin Cahitoğlu: “Başbakanlık 2024 yılında spor alanında birçok başarılı organizasyonlara destek verme ve teşvik etme hedefindedir. Başbakanlığın Spor alanında başarıyı hedefleyen birçok çalışması vardır. Başbakanlık Cimnastik Federasyonunun yeni sezonda katılacağı ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elinden gelen tüm desteği vermeye çalışacaktır. Yeni sezonda Cimnastik Federasyonuna başarılar dilerim” dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments