Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAşk Mevsimi filminde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun öpüşme sahnesi...

Aşk Mevsimi filminde Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun öpüşme sahnesi gündem oldu!


Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Aşk Mevsimi 2 Şubat’ta vizyona girdi ve ilk günden itibaren büyük ilgi gördü.

Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan bir kavuşamama hikâyesini konu alan Aşk Mevsimi, aşkın bir zamanlama meselesi olduğunu hatırlatıyor.

fgfdd
Bozcaada’nın sıcak iklimi Dilan Çiçek Deniz, Cem Yiğit Üzümoğlu ikilisinin yakınlığını pekiştiriyor. Hayat verdikleri Şirin ve Ali Yaman karakterlerinin masum ve derin aşkı seyirciyi büyülüyor. İkilinin yakınlaştığı dakikalar izleyenlerin kalp ritmini hızlandırıyor.

trt

AŞK MEVSİMİ OYUNCULARI

Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı filmin kadrosunda Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu ve Perihan Savaş gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

1778963

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda sinema salonlarındaki yerini alan ‘Aşk Mevsimi’ romantik ve çarpıcı hikâyesiyle sinemalarda.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sere serpe uzanıp kitap okudu! Görenler Sere serpe uzanıp kitap okudu! Görenler “Bu ne hal?” dedi
Ünlü oyuncu öldü bir gün sonra 'dirildi!' Sosyal medyayı şoke eden olayÜnlü oyuncu öldü bir gün sonra ‘dirildi!’ Sosyal medyayı şoke eden olay
Kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar! Reklam geliri olay...Kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar! Reklam geliri olay…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments