Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAleyna'dan Yunus Emre'ye eşi üzerinden gönderme! Beria Özden duyunca çıldırdı

Aleyna’dan Yunus Emre’ye eşi üzerinden gönderme! Beria Özden duyunca çıldırdı


Survivor All Star’da Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık son buldu, dostluk yerini gerilime bıraktı. Konseyde yüzleşen ikili bununla da kalmadı. Survivor fragmanda Aleyna’nın sözleri daha önce eşini “Aleyna’dan uzak dur” diyerek uyaran Beria Özden’i kızdırdı.

Survivor fragmanda Aleyna Yunus Emre için “Kendisi de düellolarda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek” dedi.

ALEYNA’YA GÖZDAĞI

Beria Özden bu sözlerden sonra paylaşım yaparak “Fragmanı gördüm yine gülüyorum 2 ay geçti primoğlu yeni mi dank etti evli olduğu yeni mi anladın? Sen seversin ortalık karıştırmayı ‘tek beklediğim eşimdir.’ Herkes kendi yaptıklarına baksın önce. Konserde saçma hareketlerin yüzünden sana ne yaptığımı hatırlıyorsundur biraz daha beni ve ailemi ağzına alırsan hatırlatacağım ben sana” diyerek Aleyna’ya gözdağı verdi.
Ekran Alıntısı

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aşağıdan çekime kızmıştı! Hadise yine yaktı geçtiAşağıdan çekime kızmıştı! Hadise yine yaktı geçti
Aşk pozlarındaki o detay dile düştü! Dalga konusu olunca...Aşk pozlarındaki o detay dile düştü! Dalga konusu olunca…
Ünlü şarkıcı otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla...Ünlü şarkıcı otelde sinir krizi geçirdi! Oteli birbirine katıp iç çamaşırlarıyla…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments