Cuma, Nisan 19, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinAldatmak’ın Behram’ı Aras Aydın’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi! “Ne şanslı adamsın”

Aldatmak’ın Behram’ı Aras Aydın’ın eşi güzelliğiyle adeta büyüledi! “Ne şanslı adamsın”


Atv ekranlarının sevilen dizisi Aldatmak’ta hayat verdiği Behram Dicleli karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Aras Aydın özel hayatıyla da merak ediliyor. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar hem çok şaşırıyor hemde güzelliğiyle tam not alıyor.

Ünlü oyuncu Aras Aydın kendisi gibi oyuncu Melis Birkan ile geçen sene Mayıs ayında evlenmiş. Sade bir törenle evlenen ünlü çift sosyal medyada sık sık birlikte paylaşımlar yapıyor.

Aras Aydın’ın eşi Melis Birkan ile paylaşımlarına sosyal medyada; ‘Ne şanslı adamsın’, ‘Çok yakışıyorsunuz’, ‘Çok güzel bir çiftsiniz’, ‘Bu kadar mı yakışır iki güzel insan birbirine’ gibi yorumlar yapılıyor.

Aras Aydın eşi 2

1989 doğumlu olan Aras Aydın, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezunu.

Aras Aydın eşi 3

Eskişehir’de dünyaya gelen Aydın, 2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar’ın başrolde olduğu “Öğretmen Kemal” adlı diziyle ilk oyunculuğa adım attı.

Aras Aydın eşi 4

2014 yılında “Saklı Kalan” adlı dizide rol aldı. 2014-2015 seneleri arasında “Kiraz Mevsimi” adlı dizide “Emre Yiğit” rolünde oynadı. “İnadına Aşk” dizisinde “Polat Barutçu” rolüne hayat verdi.

Aras Aydın 5

“N’olur Ayrılalım” adlı dizide rol aldı. Aynı yıl yönetmenliğini Türkân Derya ve Murat Aksu’nun yaptığı “Altınsoylar” adlı dizide “Oğuz Bakır” rolünü canlandırdı.

Aras Aydın 6

Ardından “Oğlan Bizim Kız Bizim” adlı Sinema filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı. Aras Aydın’ın rol aldığı yapımlar arasında Masum Değiliz, Canevim, Sefirin Kızı, Şeref Sözü, İkimizin Sırrı ve Kaçış da yer alıyor.

Aras Aydın 7

banner

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Tarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş peşe paylaştıTarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı
Balkonunda yorgun mermi bulunca şoke oldu! “Izdırap olacağım kendisine”Balkonunda yorgun mermi bulunca şoke oldu! “Izdırap olacağım kendisine”
Transparan giyip pozuyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktüTransparan giyip pozuyla nefes kesti! Beğeni butonu çöktü





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments