Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAile'nin Aslan'ı Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni imajı sosyal medyayı salladı! Yeni dövmesini paylaştı

Aile’nin Aslan’ı Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni imajı sosyal medyayı salladı! Yeni dövmesini paylaştı


Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve yakışıklılığıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde rol aldı.

Geçtiğimiz günlerde dizisi final yapan Kıvanç Tatlıtuğ imaj tazeledi. Bıyık bırakan ünlü oyuncunun yeni hali takipçilerinden tam not aldı. Tatlıtuğ’un son haline sosyal medyada; ‘Her hali olay’, ‘Yine çok yakışıklı’ gibi yorumlar yapıldı.

son hali

Kıvanç Tatlıtuğ son olarak sosyal medya hesabından dövme yaptırdığı anları paylaştı. Daha önce Başak Dizer’le evlilik tarihi “19.02.2016” ve Paris’te evlendikleri The Arc de Triomphe görselini dövme yaptıran Tatlıtuğ, hem oğlu Kurt Efe’nin hem de eşi Başak Dizer’in doğum tarihini de koluna kazıtmıştı.

11

Birçok dövmesi olan Tatlıtuğ şimdi de eline bir baykuş dövmesi yaptırdı.

333

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Konuşanlar'a katılan karı-koca şoke etti! "Arabada prezervatif çöpü buldum..."Konuşanlar’a katılan karı-koca şoke etti! “Arabada prezervatif çöpü buldum…”
Michael Jackson'ın kızı kırmızı halıda! Bir bakan bir daha baktıMichael Jackson’ın kızı kırmızı halıda! Bir bakan bir daha baktı
Diskalifiye mi oldu? Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştıDiskalifiye mi oldu? Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments