Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAile'den Kızılcık Şerbeti'ne destek! O sahne diziye damga vurdu

Aile’den Kızılcık Şerbeti’ne destek! O sahne diziye damga vurdu


Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisi dün akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Reyting rekorları kıran dizideki Kızılcık Şerbeti ile ilgili diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti, RTÜK tarafından verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL cezası nedeniyle ekrana gelmiyor.

Aile dizisinin yeni bölümünde İskoç ve Tugi arasında geçen konuşmada Kızılcık Şerbeti’ne atıfta bulundu. Arabada geçen sahnede İskoç “Bunlar halı sahayı işletiyoruz ayağına çoluk çocuğu zehirliyorlarmış. Şimdi biz bunlara nazikçe çıkmalarını söyleyeceğiz” dedi. Tugi ise “Niye nazikçe? Halledip gidelim. Benim akşam dizim var” diyerek sitem etti.

aile-dizisi

İskoç’un hangi dizi olduğunu sorması üzerine ise Tugi Kızılcık Şerbeti yanıtını verdi. Bir anda telaşlanan İskoç “O bu akşam mı? Kirvem hadi çabuk hadi” dedi.

aile-1

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Düğüne katılacak isimler belli oldu! Listede kimler var kimlerDüğüne katılacak isimler belli oldu! Listede kimler var kimler
Yine üstsüz poz! Yine üstsüz poz! “Anladık iddialısın”
İç çamaşırsız tarzı olay! Hem alttan hem üstten dekolteli poz verdiİç çamaşırsız tarzı olay! Hem alttan hem üstten dekolteli poz verdi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments