Pazar, Mayıs 12, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporAdana Demirspor'da 2, Trabzonspor'da 4 değişiklik

Adana Demirspor’da 2, Trabzonspor’da 4 değişiklik


Bordo-mavili takım Adana Demirspor karşısına; Uğurcan Çakır, Larsen, Baniya, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Bakasetas, Visca, Fountas, Bardhi ve Onuachu ilk 11’iyle çıktı.


Teknik direktör Nenad Bjelica, Akdeniz ekibi karşısında 4 değişikliğe gitti. Pendikspor maçında kırmızı kart gören Batista Mendy ile sakatlığı süren Filip Benkovic bu maçta kadroda yer almazken, Pendikspor karşısında ilk 11’de yer alan Mehmet Can Aydın ile Trezeguet yedek soyundu.


Bjelica, bu oyuncular yerine Pendikspor’a karşı sonradan oyuna giren giren Denswil, Larsen, Berat Özdemir ve Fountas’a bu maçta ilk 11’de yer verdi.


Trabzonsuporlu bir grup taraftar da kendilerine ayrılan tribünde takımlarını destekledi.


Adana Demirspor’da 2 değişiklik


Adana Demirspor, Trabzonspor karşısına; Ertaç Özbir, Svensson, Gravillon, Semih Güler, Rodrigues, Emre Akbaba, Stambouli, Yusuf Sarı, Belhanda, Nani ve Niang ilk 11’iyle çıktı.


Teknik direktör Patrick Kluivert, geçen hafta kendi sahalarında 4-0 yendikleri Corendon Alanyaspor maçının ilk 11’indeki isimlerden Yusuf Erdoğan ve Balotelli’yi yedeğe çekti, bu oyuncular yerine cezası biten Rodrigues ile Alanya karşısında oyuna sonradan giren Niang’a forma verdi.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments