Cumartesi, Nisan 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaDünyaABD'de 4 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin 2 genç tutuklandı

ABD’de 4 kişinin öldüğü saldırıya ilişkin 2 genç tutuklandı


Alabama Emniyet Teşkilatı memuru Jeremy Burkett, konuyla ilgili yaptıkları basın toplantısında, Dadeville kentinde 15 Nisan Cumartesi gecesi 22.30 sıralarında çok sayıda gencin katıldığı bir doğum günü kutlamasının yapıldığı mekana gerçekleştirilen saldırıyla ilgili dün akşam 2 şüphelinin tutuklandığını açıkladı.


Burkett, tutuklanan 17 yaşındaki Ty Reik McCullough ve 16 yaşındaki Travis McCullough’un 4 kez taksirle adam öldürmekle suçlanacağını söyledi.


Bölge Savcısı Mike Segrest, zanlıların 72 saat içinde mahkemeye çıkacağını ve iki gencin “yetişkin” olarak yargılanacağını açıkladı.


Segrest, olayda yaralananlardan 4’ünün durumunun kritik olduğunu belirterek, zanlılara yöneltilecek suçlamaların artabileceğine işaret etti.


Tallapoosa İlçe Adliyesi, silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin, Dadeville ve çevre bölgelerinde yaşayan, Shaunkivia “Keke” Nicole Smith (17), doğum günü sahibi Alexis Dowdell’in (16) kardeşi Philstavious Dowdell (18), Marsiah Collins (19) ve Corbin Holston (23) olduğunu açıklamıştı.


Saldırıda 32 kişinin yaralandığı belirtiliyor.

Kaynak : TRT HABER

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments