Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin13 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman,...

13 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım reyting sonuçları birincisi kim?


Reyting sonuçları izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. 13 Aralık Çarşamba gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Peki, 13 Aralık reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri? Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu? İşte 13 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları ve detaylar…

REYTİNG SONUÇLARI 13 ARALIK AÇIKLANDI MI?

13 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Reyting sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

6 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçlarına göre;

Total’de reyting listesinin ilk sırasında Kuruluş Osman, ikinci sırada Esra Erol’da, üçüncü sırada Kuruluş Osman özet yer aldı.

AB’de ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Masterchef Türkiye All Star, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aleyna Tilki'nin gündemdeki açıklamalarına Demet Akalın'dan şoke eden eleştiri! İtirafı dikkat çektiAleyna Tilki’nin gündemdeki açıklamalarına Demet Akalın’dan şoke eden eleştiri! İtirafı dikkat çekti
Tıp Fakültesi'nden mezun oldu! O artık bir doktorTıp Fakültesi’nden mezun oldu! O artık bir doktor
Anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda poz Anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda poz





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments