Cumartesi, Ekim 26, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinYürek Çıkmazı'nın Zeynep'i İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Beğeni butonu çöktü

Yürek Çıkmazı’nın Zeynep’i İrem Helvacıoğlu beyaz mayosuyla büyüledi! Beğeni butonu çöktü


Sen Anlat Karadeniz isimli reyting rekortmeni dizide hayat verdiği Nefes karakteri ile büyük bir çıkış yakayalan İrem Helvacıoğlu şimdilerde TRT1’in sevilen dizisi Yürek Çıkmazı’nda izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Arkadaşlarıyla Pamukkale’ye giden İrem Helvacıoğlu, beyaz mayosunu giyip bembeyaz travertenlerde poz verdi. Travertenlerin içindeki beyaz çamuru üzerine sürerek banyo yaptı.

Pamukkale’nin şifalı sularına kendini bırakan güzel oyuncu bu anlarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü ismin son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İrem Helvacıoğlu 2

İrem Helvacıoğlu’na takipçileri; ‘Kuğu gibisin’, ‘Çok güzelsin’, ‘Harika görünüyorsun’, ‘Güzeller güzeli’ gibi yorumlar yaptılar.

İrem Helvacıoğlu 3

2 Şubat 1990’da Almanya’da doğan İrem Helvacıoğlu oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldı.

İrem Helvacıoğlu 4

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıktı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde rol aldı.

İrem Helvacıoğlu 5

2016’da No.: 309 dizisinde Pelin Su karakterini canlandırdı. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandırdı.

İrem Helvacıoğlu 6

İrem Helvacıoğlu 7

İrem Helvacıoğlu 8

İrem Helvacıoğlu 10

İrem Helvacıoğlu 9

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gömleğinin düğmelerini tek tek açıp poz verdi! İçine hiçbir şey giymedi Gömleğinin düğmelerini tek tek açıp poz verdi! İçine hiçbir şey giymedi
Ünlü oyuncu trafikte saldırıya uğradı! Yaşadığı dehşeti anlattıÜnlü oyuncu trafikte saldırıya uğradı! Yaşadığı dehşeti anlattı
Kaza sahnesinin nasıl çekildiği ortaya çıktı! O anlar gündem olduKaza sahnesinin nasıl çekildiği ortaya çıktı! O anlar gündem oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments