Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYargı'nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü

Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü


Bu yıl 49’uncu kez düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde en iyi kadın oyuncu, erkek oyuncu, yönetmen ve dizi olmak üzere birçok kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreninden önce kırmızı halıda boy gösteren ünlüler arasında şıklık yarışı yaşandı.

Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın sunumuyla gerçekleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Yargı dizisinde hayat verdiği ‘Ceylin’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Pınar Deniz 1

Giydiği elbiseyle de dikkat çeken Pınar Deniz iddialı tarzıyla geceye damga vurdu. Cesur pozlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan ünlü ismin son pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Pınar Deniz 3

Pınar Deniz’e sosyal medyada; ‘Harika görünüyorsun’, ‘Çok mükemmel’, ‘Bu kadar da muhteşem olunmaz’, ‘Bu güzellik fazla’, ‘Her hali olay’ gibi yorumlar yapıldı.

Pınar Deniz 2

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Jartiyer detaylı tarzıyla cesur pozlar! Jartiyer detaylı tarzıyla cesur pozlar! “Bunu tutuyorum çünkü…”
Türkiye'yi terk etti! "Baskılara dayanamadım" deyip ekledi...Türkiye’yi terk etti! “Baskılara dayanamadım” deyip ekledi…
O fenomenin altın dolu hayatını tek tek paylaştı! O fenomenin altın dolu hayatını tek tek paylaştı! “Yatak odalarını bile…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments