Pazar, Eylül 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYardım için gittiği Hatay'da depreme yakalandı! Survivor Sema Aydemir o anları anlattı:...

Yardım için gittiği Hatay’da depreme yakalandı! Survivor Sema Aydemir o anları anlattı: ”Herkes çığlık çığlığaydı”


Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin ardından ünlü isimler afet bölgelerine yardıma gittiler. Bu isimlerden biri de eski Survivor yarışmacısı Sema Aydemir’di. Bölgeye yemek yardımı için gönüllü olarak giden Aydemir, Hatay’da gerçekleşen iki büyük depreme yakalandı ve yaşadıklarını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaştı…

Depremin ardından paylaşım yapan Sema Aydemir, “Allah bir daha yaşatmasın. Çok korkunç, çok çaresiz kalıyor insan. Yıkılan çok yer var şu an. Biz iyiyiz çok şükür, merak etmeyin” dedi.

Ardından bir video yayınlayan Aydemir, bölgeden ayrılmayacaklarını ve yemek dağıtımı yapmaya devam edeceklerini de belirterek şu ifadeleri kullandı:

”Çok büyük bir deprem oldu. Çok korktuk, herkes çığlık çığlığaydı. Yanımızdaki binanın duvarları yıkıldı. Biz gece tahliye edildik. Güvenli bir bölgeye geçmiştik ama şimdi tekrar mutfağa geldik. Haklı olarak ailelerimiz ‘sizin de can güvenliğiniz yok, gelin’ diyorlar. Haklılar…”

aydemir paylaşım

“O insanlara yemek götürülmesi gerekiyor” diyen Aydemir, şöyle devam etti:

“Buradan her gün 70 bin yemek çıkıyor. Sabahtan akşama kadar yemek yapıp, paketleyip, dağıtıyoruz. Biz gidersek bir organizasyon kurulana kadar bu insanlar yemek bulamayacaklar. Biz buraya gönüllü olarak geldik. Deprem olduğu için gidemeyiz. Süremiz dolana kadar ve yeni gönüllüler gelene kadar devam edeceğiz.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'İstanbul için zaman daralıyor' denince dayanamadı!‘İstanbul için zaman daralıyor’ denince dayanamadı!
Yarışmacılar depremi öğrenince yıkıldı! Yarışmacılar depremi öğrenince yıkıldı!
Bölgedeydi... Bölgedeydi… “Off çok bina gitti çok çok”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments