Pazartesi, Eylül 16, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYanlışlıkla paylaşıldı! Murat Yıldırım kızı Miray'ın yüzünü ilk kez gösterdi

Yanlışlıkla paylaşıldı! Murat Yıldırım kızı Miray’ın yüzünü ilk kez gösterdi


Teşkilat dizisinde Ömer karakterini canlandıran 44 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım, ilk evliliğini 2008–2014 yılları arasında meslektaşı Burçin Terzioğlu ile yapmıştı.

Terzioğlu’ndan boşanan ünlü oyuncu 2016 yılında İman Elbani ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden ikili, Ekim 2022’de ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Çift, kızlarına Miray adını vermişti.

Murat Yıldırım ile minik kızı Miray’ın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.
Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntülerin kayınpederi tarafından yanlışlıkla paylaşıldığını belirten Murat Yıldırım, söz konusu videoyu 4.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlandı.

1

Ünlü oyuncu paylaşımına ‘Kayınpeder yanlışlıkla paylaşınca tansiyonu yükselmiş. Biz de paylaşayım ki tansiyonu düşsün. Miray’dan sevgilerle’ notunu düştü. Aynı videoya Yıldırım’ın eşi de kendi Instagram sayfasında yer verdi.

3

Sevimli haliyle beğeni toplayan Miray, annesine benzetildi.

Youtube
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'Ümit Hırsızı' şarkısını söyleyip dans etti! Olay...‘Ümit Hırsızı’ şarkısını söyleyip dans etti! Olay…
Şarkıcı Doğuş'un eşi hemen Türkiye'ye geldi! Pozlarına yorum yağdıŞarkıcı Doğuş’un eşi hemen Türkiye’ye geldi! Pozlarına yorum yağdı
Duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! 'Patronum zam yapmadı...' Duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! ‘Patronum zam yapmadı…’





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments