Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYağmur Tanrısevsin'e bir bakan bir daha baktı! Tarzı sosyal medyayı ikiye böldü

Yağmur Tanrısevsin’e bir bakan bir daha baktı! Tarzı sosyal medyayı ikiye böldü


Pis Yedili, Adını Feriha Koydum, Güneşi Beklerken, Kaçak, İki Yalancı gibi dizilerde rol alan ve son günlerde Milli Takım maçlarında boy gösteren Yağmur Tanrısevsin özel gecede boy gösterdi.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tanrısevsin, ünlü bir markanın davetinde tarzıyla dikkat çekti.

Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa mavi uzun elbise ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

yağmurtanrıseven8

“GÜLÜŞÜ ÇOK GÜZEL”

Tanrısevsin’in tarzını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu. Sosyal medyada oyuncunun tarzını beğenenler, “Gülüşü çok güzel”, “Mavi çok yakışmış”, “Elbise uymuş” gibi yorumlar yaptı.

yağmurtanrıseven6

Beğenmeyenler ise, “Elbise aşırı uzun olmamış mı”, “Balık detayını beğenmedim”, “Daha güzel bir elbise olabilirdi” yorumlarında bulundu.

yağmurtanrıseven1

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
“Açıkça söylemem lazım” deyip ekledi: İmama…
72 kilo verip bambaşka bir görünüme kavuştu! Dans paylaşımına yorum yağdı72 kilo verip bambaşka bir görünüme kavuştu! Dans paylaşımına yorum yağdı
Oyunculuğu bırakmıştı! Tatilde görüntülendi... Yıllara meydan okuyorOyunculuğu bırakmıştı! Tatilde görüntülendi… Yıllara meydan okuyor





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments