Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinTİP'ten milletvekili adayı olmuştu! Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın oğlu merak edildi

TİP’ten milletvekili adayı olmuştu! Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın oğlu merak edildi


Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş oyuncu Mehmet Aslantuğ’un adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu. Erkan Baş, “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aslantuğ’un vekil adaylığı sonrası özel hayatı da merak edilmeye başlandı. Arzum Onan ile evli olan oyuncunun gözlerden uzak büyüttüğü bir oğlu var.

22 yaşındaki Can Aslantuğ, şimdilerde anne ve babasının izinde! Konservatuar bölümünde piyano üzerine müzik eğitimi alan Can Aslantuğ, oyunculuk için de eğitimler alıyor.

2

Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Can Aslantuğ’u görenler “Anne ve babasının karışımı”, “Anne ve babası kadar güzel olmuş” yorumları yapıyor.

3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Müjdeyi küvette üstsüz pozla duyurduMüjdeyi küvette üstsüz pozla duyurdu
Türkiye'ye dönüp maneviyata yönelmişti! 39 kilo verdi... İşte son haliTürkiye’ye dönüp maneviyata yönelmişti! 39 kilo verdi… İşte son hali
Var Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i bakın kim çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldıVar Mısın Yok Musun’un Hamdi Bey’i bakın kim çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments