Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? Survivor'da kimler eleme adayı oldu?

Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? Survivor’da kimler eleme adayı oldu?


Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlığı alabilmek için kıran kırana mücadele ediyor. Dokunulmazlık oyununu kazanan hem oyunun galibi hem de erzak ödülünün sahibi oluyor. Peki Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? Survivor’da kimler eleme adayı oldu? İşte merak edilenler…

SURVIVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor’da dokunulmazlık oyununda tekerlek etabı oynandı. Yarışmacılar, oldukça ağır olan tekerlekleri çevirmede epey zorlandı. Zorlu geçen yarışın sonunda gecenin kazananı gönüllüler takımı oldu.


Bir önceki dokunulmazlık oyununu da kazanan gönüllüler takımı, karşı taraftan eleme adayı çıkartmaya devam ediyor.

46f46661-9edb-4235-b635-750738c6450f

SURVIVOR’DA KİMLER ELEME ADAYI OLDU?

Survivor’da dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetti. En son oynanan oyunu da kaybeden ünlüler takımı, eleme konseyinde Barış Telli’yi aday çıkartmışlardı. Bu akşam yapılacak konsey sonrasında yeni eleme adayı belli olacak.

2d81878d-4b36-4ba4-b37d-d6cb235da08f

ASENA VE ERTUĞ ARASINDA SEVİYE TARTIŞMASI

Eleme konseyinde yaşanan Asena ve Ertuğ tartışması geceye damgasını vurdu. Asena’nın, kazandığı oyun sonrasında Ertuğ’un ‘kemik arar gibi bir hareket yaptığını’ söylemesiyle ortam gerildi.

ff12ea07-0a32-4022-97dc-ab7e7699980e

Asena daha sonra ‘kazsın, yakında koklamaya da başlar’ demesi tepki aldı. Ertuğ ise Asena’ya ‘seviyeyi arıyordum’ şeklinde cevap verdi.

a1fffc19-28db-49ac-a8e3-eb14257639a0

Yaşanan tartışmaya izleyicilerden tepki gecikmedi. Yarışmacıların konuşma şekillerinin düzeltilmesi gerektiği ve Murat Ceylan’ın bu durumlara müdahale etmesi gerektiği yazıldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hollanda'da rekor yardım toplamıştı! Hataylı Karsu'dan enkaz fotoğrafı...Hollanda’da rekor yardım toplamıştı! Hataylı Karsu’dan enkaz fotoğrafı…
Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sı İstemi Betil'in kızı güzelliğiyle büyüledi!Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sı İstemi Betil’in kızı güzelliğiyle büyüledi!
Pantolonu beğenilmeyince... Karı koca sert çıktıPantolonu beğenilmeyince… Karı koca sert çıktı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments