Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor Barış Telli elendi mi, neden yok? Survivor Barış Telli neden yarışmıyor?

Survivor Barış Telli elendi mi, neden yok? Survivor Barış Telli neden yarışmıyor?


Survivor 2023 yarışmacılarından Barış Telli’nin 21 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan son bölümde yer almaması seyircilerin dikkatini çekti. Barış Telli’yi yarışmada göremeyen izleyiciler, Barış neden yok? sorusunu araştırmaya başladı. Peki, Survivor Barış Telli yarışmadan ayrıldı mı?

SURVİVOR YARIŞMACILARI DEPREMİ ÖĞRENDİ

Acun Ilıcalı Survivor’un son bölümünde yarışmacılara ülkemizde yaşanan deprem felaketini aktardı. Olayı duyan yarışmacılar göz yaşlarına hakim olamadı. Ilıcalı, yarışmacılara bu süreçte çekime ara verdiklerini ve yarışmacıları bir eve alacaklarını da bildirdi.

survivor depremm

SURVİVOR BARIŞ TELLİ NEDEN YOK, ELENDİ Mİ?

Barış Telli, geçtiğimiz gün yapılan oylama sonrasında yokluk adasına gitmişti ancak Barış Telli’nin Survivor’dan elendiği yönündeki haberler henüz netlik kazanmadı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bir ay önce Milyoner'de yarışmıştı! Depremde yaşamını yitirdiği ortaya çıktı Bir ay önce Milyoner’de yarışmıştı! Depremde yaşamını yitirdiği ortaya çıktı
Yarışmacılar depremi öğrenince yıkıldı! Yarışmacılar depremi öğrenince yıkıldı!
"Sorumlulardan biri de Lütfü Savaş!" deyip ekledi: "Bu dönem CHP'li olduğu için..."“Sorumlulardan biri de Lütfü Savaş!” deyip ekledi: “Bu dönem CHP’li olduğu için…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments