Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSeyran'a yeni kaynana geliyor! Ünlü oyuncu Yalı Çapkını'nın kadrosuna dahil oldu!

Seyran’a yeni kaynana geliyor! Ünlü oyuncu Yalı Çapkını’nın kadrosuna dahil oldu!


Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Çetin Tekindor’un başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisi 3. sezon çekimlerine başladı. Yakında seyirciyle buluşacak olan cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizide birçok değişiklik yapıldı.

Zaman atlaması yapılacak dizinin hikayesinin değişmesinin ardından birçok yeni karakter de diziye dahil oldu. Pelin Akil ve Cem Söküt, Ferit ve Seyran’ın yeni partnerleri oldu.

Merakla değişen hikaye beklenirken Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Derya Alabora da Seyran’ın partneri Sinan’ın (Cem Söğüt) annesi yani yeni kaynanası Ayla rolüyle kadroya girdi. Sinan ve Ayla, madencilikle uğraşan zengin bir ailenin üyeleri olarak kamera karşısına çıkacak.

Ekran görüntüsü 2024-09-11 110622

DERYA ALABORA KİMDİR?

1983’ten bu yana Uğur Yücel’le evli olan Alabora’nın 1985 doğumlu Can isminde bir oğlu vardır. Derya Alabora’nın kuzeni oyuncu Mustafa Alabora, onun oğlu ise, oyuncu Mehmet Ali Alabora’dır. Özellikle Masumiyet filmi, farklı tiyatro gruplarıyla yaptığı tiyatro çalışmaları ve Şaşıfelek Çıkmazı dizisiyle tanınır. Aşk Meydan Savaşı ve Aşk Her Yaşta dizilerinde yer aldı.

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments