Çarşamba, Kasım 12, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrısSerhat Akpınar, Antalya’da “Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu”na katılarak konuşma yaptı

Serhat Akpınar, Antalya’da “Sürdürülebilir Eğitim Sempozyumu”na katılarak konuşma yaptı

Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı etkinlikte, 21’inci yüzyılda eğitim, yapay zekâ ve sürdürülebilirliğin engelleri gibi konular ele alınıyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Demokrat Parti Girne Milletvekili Serhat Akpınar da sempozyuma katılarak bir konuşma yaptı.

Akpınar, eğitimi “insanın beden, zihin ve ruh bütünlüğüyle yürüttüğü bir yolculuk” olarak tanımlayarak, sürdürülebilirliğin yalnızca çevreyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda kültürel ve insani bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

Hasipoğlu: “Yaşlılarımıza en iyi hizmeti sunmak için yasalarımızı güncelliyoruz”

İçeriği Görüntüle

Türkiye’nin önde gelen eğitimcileri, akademisyenleri ve uzmanlarını bir araya getiren etkinlik yarın sona erecek.

Kaynak : Halkın Sesi

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments