Pazartesi, Eylül 16, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSeks ticareti tartışmaları gündemdeydi... Victoria's Secret Fashion Show geri dönüyor

Seks ticareti tartışmaları gündemdeydi… Victoria’s Secret Fashion Show geri dönüyor


Bir zamanlar Adriana Lima, Gisele Bündchen ve Heidi Klum gibi en iyi modellerin yer aldığı Victoria’s Secret düşen satışları, düşük televizyon reytingleri ve markayla ilgili tartışmaların ardından Kasım 2019’da ara vermişti.

Ünlü show’un o dönem iptal olmasının sebeplerinden biri de o dönemki CEO’su Les Wexner’ın, reşit olmayanları seks ticareti yapmak ve seks ticaretine karışmak için komplo kurmakla suçlanan Jeffrey Epstein ile yakın bağları olduğuydu.

Dört yıllık aradan sonra Victoria’s Secret CFO’su Tim Johnson, Victoria’s Secret’ın yıllık defilesini geri getirmeyi planladıklarını söyledi.

Victoria’s Secret Fashion Show’un 2023’te podyumlara dönüş haberini ilk olarak, şirketin cuma günkü 2022 dördüncü çeyrek kazanç açıklamasının ardından geldi.

spl1628251_002
Markanın mali işler müdürü Timothy Johnson, “Moda şovumuzun bu yıl içinde gelecek olan yeni versiyonunu desteklemek için pazarlama harcamalarına yönelmeye devam edeceğiz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yüsra Geyik'ten çarpıcı açıklamalar: ''Mükemmel olduğundan değil...''Yüsra Geyik’ten çarpıcı açıklamalar: ”Mükemmel olduğundan değil…”
Türkiye'yi terk etmişti! Son hali merak edildi... "Farklı ülkede olmak..."Türkiye’yi terk etmişti! Son hali merak edildi… “Farklı ülkede olmak…”
Tuğba Ekinci oy istedi! "Gece 24.00'den sonra..."Tuğba Ekinci oy istedi! “Gece 24.00’den sonra…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments