Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin"Seda Sayan’ın makyajsız hali" denilince takipçiler ti'ye aldı! Şarkıcının garsona sözleri ise...

“Seda Sayan’ın makyajsız hali” denilince takipçiler ti’ye aldı! Şarkıcının garsona sözleri ise tepki çekti


Gerek özel hayatı gerek evlilikleri gerek oğluyla ilişkisi gerekse estetikleriyle her dönem adından söz ettiren Seda Sayan sosyal medyayı aktif kullanıyor.

‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Sayan defalarca kez estetik yaptırdı ve bu anları da paylaştı. Son olarak bir video paylaşan şarkıcıyı 2. Sayfa “Seda Sayan’ın makyajsız doğal hali…” diye paylaşınca takipçiler sitem etti.

Takipçiler “Seda Sayan’ın doğal hali mi kaldı”, “Kadının kan grubu dışında doğalı mı var”, “Doğal hali bile doğal değil” diyerek paylaşımı ti’ye aldı.

TEPKİ ÇEKTİ

Bir kısım ise Seda Sayan’ın arkasında iş yapan garsona dair “Bu garson da geldi dikildi tepemde iş yapması” diyerek göz devirmesine takıldı.

İşini yapan garsona dair bu tavrı eleştirilen Seda Sayan’a “Sen story çekeceksin diye garson işini yapmasın mı”, “Aşağılar gibi çalışan insana ne ayıp”, “Garson ekmeğinin peşinde, işini yapıyor” tepkileri geldi.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü çiftin oğlu cinsiyet geçiş sürecinde! Son haline yorum yağdıÜnlü çiftin oğlu cinsiyet geçiş sürecinde! Son haline yorum yağdı
“Platonik aşkım” demişti! “Sorma!” deyip…
Uzanarak poz verdi! 'Ne anlamsız' denilince... Kendini tutamadı  Uzanarak poz verdi! ‘Ne anlamsız’ denilince… Kendini tutamadı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments