Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSeda Sayan depremzedeler için yeniden seslendi: 'Lütfen yardımlarınıza devam edin!'

Seda Sayan depremzedeler için yeniden seslendi: ‘Lütfen yardımlarınıza devam edin!’


6 Şubat tüm Türkiye deprem haberleriyle sarsıldı. Deprem bölgesinde yaraların sarılması için çaba harcanıyor. Afet bölgelerinde kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel şirketler de yardım için seferber olmuş durumda. Ancak yardımların azaldığını dile getiren Seda Sayan ‘Lütfen yardımlarınıza devam edin’çağrısında bulundu.

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre; Seda Sayan, önceki gün Etiler’de Çağlar Ökten ile beyaz eşya mağazasında görüntülendi. Mağazadan el ele çıkan çift ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremleri ile ilgili çok üzgün olduğunu dile getiren Sayan, “Annemin birkaç isteği vardı, onu halletmek için geldik. Nasıl olabilirim ki hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Bu felaketi unutmayacağız ve unutturmayacağız önemli olan bu. Yardımlar azalmış buradan da tekrar sesleniyorum, lütfen yardımlarınıza devam edin. İlk günden itibaren elimden geleni yaptım, 99 depreminde de ben zaten enkaz üstündeydim, çalışmalara katılmıştım. Bu depremde de başta temel ihtiyaç su ve ısınma olmak üzere birçok alanda iş insanı arkadaşlarımla çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aşk iddiaları gündemdeydi! Yalı Çapkını’nda Ferit ve Seyran’dan olay sahneAşk iddiaları gündemdeydi! Yalı Çapkını’nda Ferit ve Seyran’dan olay sahne
"Türkiye'de 3 ay fazla kalınca daralıyorum" deyince tepki çekti“Türkiye’de 3 ay fazla kalınca daralıyorum” deyince tepki çekti
Müge Anlı'dan kahreden haber! "Ne yazık ki..." diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!Müge Anlı’dan kahreden haber! “Ne yazık ki…” diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments