Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrıs“Sahil’in Gökkuşağı’nı Kim Tamamlayacak” tişört boyama yarışması yapıldı

“Sahil’in Gökkuşağı’nı Kim Tamamlayacak” tişört boyama yarışması yapıldı

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu iletişim sponsorluğunda Tasarımcı İnci Arkan’ın Melekleri Yaşatma Projesi çerçevesinde Şampiyon Melek Sahil Özberkman anısına “Sahil’in Gökkuşağı’nı Kim Tamamlayacak” tişört boyama yarışması yapıldı. isimli tişört boyama yarışması gerçekleştirildi.

Namık Kemal Meydanı’nda yer alan etkinlikte konuşan tasarımcı İnci Arkan, etkinlikte çocukların Sampiyon Melek Sahil için gökkuşağı çizeceklerini belirterek, böylesi anlamlı bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Sahil’in annesi Esra Özberkman da, 1 Haziran Dünya Çocuk Gününde etkinliğin özelde Sahil, genelde tüm melekeler anısına yapıldığını vurgulayarak, bugün Abide Dağlı’nın da doğum günü olduğunu, hepsini özelimle andığını ifade etti .

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt da, BRT olarak böylesi anlamlı bir etkinliğin iletişim sponsoru ve juri üyesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Hiçbir çocuğun hayalinin yarım kalmamasını dileyen Özkurt, yarışmaya katılan çocukların hayal güçlerine hayran kaldığını ifade etti.

9 yaşındaki Masal Aslan’ın çizdiği gökkuşağı tasarımı birinci seçilirken, Masal resmini Sahil’i ve gökyüzünü düşünerek tasarladığını ifade etti.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments