Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinPhotoshop'u abartan Deniz Seki'yi görenler tanıyamadı! "Hadise sandım"

Photoshop’u abartan Deniz Seki’yi görenler tanıyamadı! “Hadise sandım”


Ünlü şarkıcı Deniz Seki çıkardığı şarkılar, sahne performansları ile olduğu kadar sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla da gündem oluyor. 52 yaşındaki Seki geçtiğimiz aylarda yaptığı paylaşımlarda ‘fotoşop’u abarttığı için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Instagram hesabından kırmızı iddialı elbisesiyle bir pozunu paylaşan Seki’ye yine ‘fotoşop’ eleştirileri geldi. Ünlü ismin takipçileri “Hadise Sandım”, “Hadise Akalın Seki”, “Deniz Seki’yi gören var mı”, “Başkasının fotoğrafını paylaşmış”, “Hadise sandım, bu ne yaman çelişki” yorumlarında bulundu.

dd

Ünlü isim paylaşımında “Bugün de iyi şeyler düşünüp, hayata pozitif bakalım. Güzel günler yakındır” notunu düştü.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞTU

Ünlü isim geçtiğimiz aylarda verdiği Manisa konserinden fotoğraflarını paylaşmış, Seki’nin ardından Manisa Belediyesi de konserin görüntülerini sosyal medyada yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı ile belediye tarafından paylaşılan fotoğraflar arasındaki fark dikkatlerden kaçmamıştı.

sson

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
“Dokuz kere evlendim” demişti! Eda Ece Buğrahan Tuncer ile nişanlandı! Kıyafeti olay oldu“Dokuz kere evlendim” demişti! Eda Ece Buğrahan Tuncer ile nişanlandı! Kıyafeti olay oldu
Transparan giyip göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! “Bak aşırı güzelsin”Transparan giyip göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! “Bak aşırı güzelsin”
Kadir Doğulu'dan ihanet ve imam nikahı iddiasına bomba yanıt!Kadir Doğulu’dan ihanet ve imam nikahı iddiasına bomba yanıt!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments