Salı, Ekim 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinÖp Beni film konusu nedir, oyuncuları kimler? Öp Beni filmi nerede çekildi?...

Öp Beni film konusu nedir, oyuncuları kimler? Öp Beni filmi nerede çekildi? Erol Büyükburç’tan hem kahkaha hem dram!


Erol Büyükburç ve Esen Püsküllü’nün başrolde olduğu Öp Beni filmi bir denizci hikayesi anlatıyor. Komedi ve dram içeren film, izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Öp Beni film konusu nedir, oyuncuları kimler? Öp Beni filmi nerede çekildi? Ayrıntılar haberimizde…

ÖP BENİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Erol ve Yılmaz , Avni Dilligil(Beybaba)’nın yanında çalışan iki denizcidir. Yeni yapılan bir gemiyi denize indirmek için çalışmaktadırlar. Bu arada Erol ve Yılmaz, Beybaba’nın kızları Esen ve Fatma’yı sevmektedirler. Onlara kavuşmak ve Beybaba’ya yakalanmamak için her türlü oyunu denerler. Ancak sonunda yakayı ele verirler.

ÖP BENİ FİLMİ OYUNCULARI

1970 yılı yapımlı olan ve çekimleri İstanbul’un muhtelif semtlerinde gerçekleştirilen Öp Beni filminin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

Erol Büyükburç
Yılmaz Köksal
Mualla Sürer
Fatma Karanfil
Avni Dilligil
Esen Püsküllü
Haluk Orçun

op-beni-1660915649

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kurtlar Vadisi Güllü’nün aşkı Nina’nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldıKurtlar Vadisi Güllü’nün aşkı Nina’nın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler şaştı kaldı
Galatasaray'ın yıldızına çapkınlık tokadı! "Ne kaybettiğine bir bak!"Galatasaray’ın yıldızına çapkınlık tokadı! “Ne kaybettiğine bir bak!”
Kurtlar Vadisi'nin Çakır’ının kızını görenlerin ağızları açık kaldı!Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ının kızını görenlerin ağızları açık kaldı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments