Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinO trafik kazasının üstünden 10 yıl geçti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dava sonrası...

O trafik kazasının üstünden 10 yıl geçti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dava sonrası paylaştı! “Artık susmayacağım”


Survivor’da yarıştığı dönemde favori yarışmacılardan biri olan ve daha sonra şarkıcılığa başlayan Aleyna Kalaycıoğlu’nun sosyal medya hesabından kardeşi Cansu ile ilgili yaptığı paylaşımlar gündem oldu.

10 sene önce geçirdiği trafik kazası sonrası yüzde yüz engelli olan Cansu hakkında açıklama yapan Kalaycıoğlu, “10 senedir Cansum için ADALET bekliyoruz. Bugün yine süreci uzatmak için ellerinden geleni yaptılar. Cansu’yu bu hale sokanları sadece Allah’a havale etmeyeceğiz ASLA!!” dedi.

cansu1

“ARTIK SUSMAYACAĞIM”

Cansu’m, sen 10 senedir görmeyi, konuşmayı ve eskisi gibi yürümeyi hayal ettin. Seni bu hayata mahkum eden herkesin ÖNCE Allah belasını versin ama artık susmayacağım. Diğer duruşmaya kadar dayan…

aleyna2

SURVİVOR’DA KAVUŞMA ANI DUYGULANDIRMIŞTI

Survivor’da bir ödül oyununda, Cansu’nun ablası Aleyna’yla kavuştuğu anlarda yaşadığı mutluluk izleyenleri duygulandırmıştı.

s2

Aleyna kardeşi Cansu Kalaycıoğlu’nun yaşadığı kazayı, “8 yıl önce başımıza talihsiz bir olay geldi ve kardeşim yüzde 100 engelli. Cansu’yu düşündüm. Cansu’yu hatırladıkça kötü oldum. Benim kardeşim yürüyüp konuşabilecekti, abla diyebilecek. Şu an diyemiyor. Ben buna kader demek istemiyorum. Bu kader değil, büyük bir olay. Benim annem hayatını bıraktı, kardeşine bakıyor. Beni okutmaya çalışıyor. Allah herkesin yanında olsun.” cümleleriyle anlatmıştı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi  güzelliğiyle büyüledi! "Hepsini cebinden çıkarır"Acun Ilıcalı’nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! “Hepsini cebinden çıkarır”
'Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince...'‘Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince…’
Sütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Ortalık alev aldıSütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Ortalık alev aldı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments