Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinO gitti yerine Bircan Bali geldi... Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Yağmur Çevik açtı...

O gitti yerine Bircan Bali geldi… Söylemezsem Olmaz’dan ayrılan Yağmur Çevik açtı ağzını yumdu gözünü


Ekranların en kaoslu magazin programı Söylemezsem Olmaz bu defa yine bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu ve Arto’nun yorumculuğunu üstlendiği programda beklenmedik bir ayrılık yaşandı.

Zaman zaman Hande Sarıoğlu ile anlaşamayan ve tartışmalar yaşayan Yağmur Çevik programdan ayrıldı. Çevik’in ayrılmasının ardından boş kalan koltuğa ise programın sivri dilli yorumcusu Bircan Bali getirildi.

bircannn

Yağmur Çevik ise ayrılığını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla duyurdu. Ünlü isim adeta açtı ağzını yumdu gözünü…

OLAY SÖZLER!

”…Televizyon magazinini ‘az sonra’lardan, içi boş başlıklardan kurtarıp gerçek haber anlayışıyla izleyiciyle buluşturmayı hayal etmiştim.” diyen Yağmur Çevik ”Maalesef ortak bir payda da bulaşamadığımız için ‘Söylemezsem Olmaz’ programındaki görevimden kendi isteğimle ayrıldığımı duyurmak istiyorum” dedi.

yağmur 1

Yağmur Çevik’in bu sözleri kısa sürede gündem olurken ünlü isme ‘O programa siz kalite katmıştınız’, ‘Sen o masaya fazlaydın’ gibi yorumlar yapıldı.

yağmur 2

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü isimle yakalanmıştı! O soruyu duyunca...Ünlü isimle yakalanmıştı! O soruyu duyunca…
Neslihan Atagül 'Hadi Anlat'ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorumNeslihan Atagül ‘Hadi Anlat’ta içini döktü: Uçlarda yaşayabiliyorum
Yarışmadaki favori iki ismini açıkladı!Yarışmadaki favori iki ismini açıkladı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments