Cuma, Mart 29, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMiss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2023 için başvurular başladı

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs 2023 için başvurular başladı

36. Miss Kuzey Kıbrıs Güzellik Yarışması 25. Bay Kuzey Kıbrıs 2023 yarışmaları finallerinin 31 Ağustos akşamı Arkın İskele Otel’de yapılacağı açıklandı.

Yarışmanın Kurucu Başkanı Bülent Günkut’un verdiği bilgiye göre, Günkut Ajans Organizasyonunda düzenlenecek 36. Miss Kuzey Kıbrıs ve 25. Bay Kuzey Kıbrıs Yarışmaları taç giyme gala gecesinin giriş davetiyelerinin tüm geliri, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne kalacak.

Noyanlar Group of Companies ve Onalt Group destek ve katkılarında gerçekleşecek yarışmalara Arkın Grup otellerinden Arkın İskele Otel ev sahipliği yapacak.

“Anlamlı ve amaçlı güzellik” sloganıyla yapılacak yarışmalarda dereceye girecekler Girne Amerikan Üniversitesi’nden yüzde 100 eğitim bursu ile ödüllendirilecek.

31 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek olan taç giyme ve gala gecesi Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60. Yıl etkinlikleri kapsamında, BRT HD kanalından canlı yayınla dünyaya aktarılacak muhteşem organizasyonla gerçekleşecektir.

KKTC Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’nın tanınma ve tanıtma amaçlı destekleri yanında seçkin kurum ve kuruluşların da yarışmaya katkı koyacağı belirtildi.

-Başvurular devam ediyor…

Bu arada, yarışmada ön elemeler için başvuruların devam ettiği belirtilirken, KKTC kimlik kartı sahibi, 18- 24 Yaş (1999-2005 doğumlu) en az lise mezunu, erkek adaylarda 1.80 m. veya üzeri boy kuralı ile başvurular yapılabileceği, başvuruların www.gunkutajans.com web sitesinden yapılabileceği belirtildi.

Miss Kuzey Kıbrıs ve Bay Kuzey Kıbrıs’ta dereceye giren gençler KKTC’yi North Cyprus olarak çeşitli uluslararası yarışmalarda temsil etme hakkı da kazanacak.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments