Perşembe, Ekim 23, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrısMeteoroloji Dairesi: Cuma ve Cumartesi Yağmur Bekleniyor

Meteoroloji Dairesi: Cuma ve Cumartesi Yağmur Bekleniyor

Meteoroloji Dairesi, 23–29 Ekim tarihleri arasında ülkenin alçak basınç sistemi etkisi altında kalacağını açıkladı. Cuma ve cumartesi günleri yer yer sağanak yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Dairesi’nin son hava tahmin raporuna göre, ülke 23–29 Ekim tarihleri arasında alçak basınç sistemi ile periyodun ilk günlerinde serin ve nemli, ilerleyen günlerde ise ılık ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hafta boyunca havanın genellikle az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Cuma ve cumartesi günleri ise yer yer hafif sağanak yağmur öngörülüyor.

Meteoroloji Dairesi, hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 28–31 derece, sahillerde ise 24–27 derece dolaylarında seyredeceğini bildirdi.

Rüzgarın periyodun ilk günü kuzey ve doğu yönlerden, diğer günlerde ise güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

Yetkililer, hafta sonuna doğru yerel yağışların etkili olabileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments