Cumartesi, Ekim 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMert Yazıcıoğlu'nun yarı çıplak pozları sosyal medyayı karıştırdı! Yorum yağdı... "Dilan Çiçek...

Mert Yazıcıoğlu’nun yarı çıplak pozları sosyal medyayı karıştırdı! Yorum yağdı… “Dilan Çiçek Deniz’in evi mi?”


Son olarak Darmaduman isimli dizide rol alan genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu, 4 yıldır aşk yaşadığı Afra Saraçoğlu ile yakın zamanda ayrıldı. Bu ayrılık haberinin ardından Yazıcıoğlu’nın Dilan Çiçek Deniz’le aşk yaşamaya başladığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kısa süre önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Mert Yazıcıoğlu birbirlerini tanımaya başladıklarını kabul ettiler. Deniz, haklarında çıkan aşk iddiasını doğrulamış ve “Birbirimizi tanıma aşamasındayız” demişti.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, Mert Yazıcıoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Çünkü bu samimi pozların Dilan Çiçek Deniz’in evinde çekildiği iddia edildi…

İkilinin sıkı takipçileri perdelerden, camlardan ve koltuklardan Mert Yazıcıoğlu’nun poz verdiği bu evin Dilan Çiçek Deniz’e ait olduğunu söylediler.

Mert Yazıcıoğlu 2

Sosyal medyada; ‘Dilan’ın evi burası’, ‘Dilan’ın evinde oluşu deli gibi kıskandım’, ‘Afra’yı çabuk unuttu’ gibi yorumlar yapıldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı! Yorum yağdı... İtalyan oyuncu Michele Morrone Hatay'da depremzedeleri ziyaret ettiSosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı! Yorum yağdı… İtalyan oyuncu Michele Morrone Hatay’da depremzedeleri ziyaret etti
Transparan giyip dekoltesinin her detayını paylaştıTransparan giyip dekoltesinin her detayını paylaştı
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! "Hepsini cebinden çıkarır"Acun Ilıcalı’nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! “Hepsini cebinden çıkarır”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments