Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMeriç Aral ve Serkan Keskin'in düğününden sonra soluğu otobüs durağında aldı! Nur...

Meriç Aral ve Serkan Keskin’in düğününden sonra soluğu otobüs durağında aldı! Nur Sürer’i görenler çok şaşırdı


Meriç Aral ve Serkan Keskin, aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. 7 yıldır birlikte olan çiftin nikah törenine ünlü isimler adeta akın etti.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Düğün töreninde; Demet Akbağ, Nur Sürer, Özge Özpirinççi, Burak Yamantürk, Hazal Kaya, Ali Atay, Demet Evgar, Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Barış Arduç, Cengiz Bozkurt, Birkan Sokullu, Bartu Küçükçağlayan, Taner Ölmez, Ece Çeşmioğlu, Bennu Yıldırımlar, Funda Eryiğit, Berkun Oya, Alina Boz, Umut Evirgen, Necip Memili, Melikşah Altuntaş, Boran Kuzum, Efe Tunçer, İbrahim Selim, İlker Kızmaz, Esra Ruşan, Özgür Çevik, Bengi Apak, Sarp Apak, Metin Akdülger, Ozan Açıktan, Ece Yörenç, Derya Şensoy, Ferhan Şensıoy, Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık, Umut Kurt gibi isimler boy gösterdi.

111 NUR

Etiler’de gerçekleşen düğün töreninin ardından ünlü oyuncu Nur Sürer soluğu otobüs durağında aldı. Düğünden ayrılan ünlü isim evine gidebilmek için 100 metre ilerideki otobüs durağına geçti.

222 nur

GÖRENLER ÇOK ŞAŞIRDI

Bir süre otobüsü bekleyen Sürer, gelen toplu taşıma aracına binerek, evine geçti. Ünlü oyuncuyu otobüs durağında görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

333 NUR

YORUM YAĞDI

son olarak ‘Aile’ dizisinde yer alan ünlü ismin bu görüntülerine sosyal medyada; ‘ne kadar güzel’, ‘sanatçının toplumdan kopuk yaşamaması’, ‘halkın içinden halktan bir ünlü’, ‘gayet güzel bir hareket mütevazi yaşaması’, ‘egosuz gerçek sanatçı’ gibi yorumlar yapıldı.

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments