Cuma, Nisan 19, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinKüvette üstsüz pozu olay olmuştu! Hadise yine sınırları zorladı

Küvette üstsüz pozu olay olmuştu! Hadise yine sınırları zorladı


Şarkıları ve güzelliği ile gündemden düşmeyen Hadise sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Tamamen dantelden elbise giyen Hadise içerisine sadece iç çamaşırı giydi. Düzgün fiziği ile de çok beğenilen şarkıcının Feryat imajı sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Bazı kullanıcılar “Ateş aldı buralar”, “Gerçekten Hadise”, “Çok güzel” gibi olumlu yorumlar yaparken, bazı kullanıcılar ise “Tarzına yakışmamış”, “Ne yapsa olmuyor” gibi olumsuz yorumlarda bulundular.

hhhh

Yeni şarkısı Feryat’ın Utku Kemal yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Hadise’nin şarkı kapağındaki küvet pozu çok konuşulmuştu.

hadise-son

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Duru güzelliğiyle büyüledi! 40 yaşındaki sevgilisiyle...Duru güzelliğiyle büyüledi! 40 yaşındaki sevgilisiyle…
Yıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtıYıllar önce Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtı
Tulumunun içine hiçbir şey giymedi! Göğüs dekoltesiyle mest etti Tulumunun içine hiçbir şey giymedi! Göğüs dekoltesiyle mest etti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments