Pazar, Eylül 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporKKTCFBİDER, Dünya Fenerbahçeliler Günü İçin Muhteşem bir Organizasyona imza attı

KKTCFBİDER, Dünya Fenerbahçeliler Günü İçin Muhteşem bir Organizasyona imza attı

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (KKTCFBİDER) Dünya Fenerbahçeliler Gününde Muhteşem Bir Organizasyon Düzenledi.

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği, Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutlamak amacıyla Grand Pasha Lefkoşa’da muhteşem bir organizasyon düzenledi. Etkinlik, Türkiye ve Kıbrıs’tan yoğun katılımla gerçekleşti. Gecede Fenerbahçeli şarkılar söylendi ve marşlar coşkuyla okundu.

Balo’da 600 Davetli Vardı.

18 Temmuz Perşembe gecesi gerçekleşen Dünya Fenerbahçeliler Günü Balosuna katılım yüksek oldu. Balo duyurusunun hemen ardından davetiyelere yoğun ilgi gösteren Fenerbahçeliler, baloya adeta akın ettiler. Özellikle çocuk ve gençlerin katılımı dikkat çekti. Kıyafet Kodunun Fenerbahçe forması olan baloda tüm katılımcıların Fenerbahçe forması giymesi adeta bir tribün görüntüsü yarattı.

Sahne Gösterileri Büyük Beğeni Topladı.

Saatlerin 21:00’ı gösterdiği anda tüm ışıkların sönmesi ve keman ve sahne performansı ile başlayan gece büyük takdir topladı. Sunuculuğunu Çilem Dağıstanlının yaptığı gecede DJ Barış Pulat, konuk sanatçılar Pırılay Pekpak , Gerçek Yalgın , Barış Kömürcüoğlu sahne alarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mesut Yar Balo İçin Geldi.

Türkiye’nin duayen gazetecisi ve TV programcısı Mesut Yar da balo için gelenler arasındaydı. Sahne Moderatörlüğünü de üstlenen Mesut Yar geceye renk kattı.

Önemli Konuklar Gecede Yer Aldı.

KKTC Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği organizasyonuna Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş’ta ailesi ile katıldı. KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Milletvekili Fazilet Özdenefe , Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu , Ekonomi ve Enerji Bakanımız Olgun Amcaoğlu , Polis Genel Müdürü 1. Yardımcı Ali Adalıer , Lefkoşa Kaymakamı Cemal Kuyucu, KKTC Vodafone Telsim Genel Müdür Sefer Tüz , KKTC iş Bankası Genel Müdürü Serhan Akşahin , KKTC Alpet CEO Coşkun Öztürker ve birçok  iş insanı baloya katılım sağladı.

Fenerbahçeli Yöneticiler ve Erten Gazi de Balodaydı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Özaktaç ve Sertaç Komsuoğlu da baloya gelenler arasındaydı. Yerli Basının yansıra Türkiye’den de basın mensupları baloya ilgi gösterdi. Fenerbahçe TV baloya özel olarak katılarak röportaj ve çekimler yaptı. Bu yıl Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol takımına transfer olan içimizden biri Erten Gazi davetliler arasındaydı. Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erten Gazi davetlilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Lefkoşa Semalarına Yüzlerce Balon Bırakıldı.

19 Temmuz’a geçiş yapıldığında havaya bırakılan yüzlerce balon muhteşem görüntülere sebep oldu.  Saat 00:00 gösterdiği anda geri sayımla gökyüzüne 600 sarı lacivert balon bırakıldı. Gecenin en unutulmaz anı olan balonlar, herkes tarafından büyük beğeni topladı.

Etkinliğe katılan misafirler, Fenerbahçe sevgisini doyasıya yaşadı. Dernek Başkanı Burçin Aliusta, bu tür organizasyonların Fenerbahçe taraftarları arasındaki bağı güçlendirdiğini ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirdiğini belirtti. Katılan herkese çok teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments