Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKKTC Kaçak Emlakçıların İşgali Altında

KKTC Kaçak Emlakçıların İşgali Altında

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur, Bugün çok tarihi bir gün 2017 yılından beri Emlakçılar lisans yasası 4 defa meclise geldi geri döndü çok büyük sıkıntılar çektik ifadelerini kullandı..

KAÇAK EMLAKÇILIKLARIN İŞGALİ ALTINDAYIZ

Sungur, Ülkede büyük bir boşluk olduğunu ve kaçak emlakçıların işgali altında olduklarını belirterek meclise hali hazırda sunulan taslak  bilgimiz dışında değiştirilerek yap boza çevrilmiş ve amacının dışına kaymıştır. Bizlerin bilgisi dışında sunulan bu Emlakçılar Birliği taslağında yaptığımız incelemeler  birçok  usulsüz maddeler  olduğunu  ve bu durumun da   mağduriyetler doğuracağını   işaret ederek yetkililere uyarılarda bulunarak yanlıştan dönülmesi çağrısında bulundu.

KKTC’NİN EKONOMİSİNİ MAĞDUR EDECEK MADDELER VAR

Yeni Emlakçılar Birliği lisans yasasında KKTC’nin ekonomik dengelerini zora sokacak maddeler  bulunduğunu belirten Sungur, hukukçularımızın yaptığı incelemeler de KKTC yasalarına ters düşen birçok madenin olduğunu  bugün  burada toplanarak bilgimiz dışında ortaya atılan bu maddeleri avukatlarımız ve üyelerimiz ile birlikte bir yol haritası çizerek gerekli mücadeleyi başlatacağız dedi.

MUHATAPLARIMIZA ORTADA Kİ YANLIŞLIKLARI AKTARACAĞIZ

Sungur, emlakçılar birliği yasası ile ilgili görüşlerimizi dikkate almaları için devlet yetkilerine yasada ki yanlışlıkları sıkıntıların giderilmesi için gereken girişimleri başlatacağız. Çağın koşullarına uygun tüm tarafları koruyacak ve gayrimenkul alım-satımlarından hiçbir kesimin mağdur etmeden vergisini ödeyen bir yasanın çıkması için yolumuza devam edeceklerini savunan Sungur, Hak hukuk ihlali olmadan  tarafsız  Emlakçılar Birliği lisansının çıkması için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments