Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek iftar sonrası Eyüp Sultan'da! Dua ederken görüntülendi

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek iftar sonrası Eyüp Sultan’da! Dua ederken görüntülendi


Verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen ve şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde fettan gelin Nilay karakteriyle ekranda olan Feyza Civelek iftar sonrası görüntülendi.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek muhabirler tarafından görüntülendiğini anlayınca kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

ÖNCE DUA ETTİ SONRA AÇIKLAMA YAPTI

Snob Magazin’in haberine göre; Ebu Eyyûb el-Ensarî’nin kabrinin başında dua ettikten sonra kendisini görüntüleyen muhabirlerin yanına gelerek herkese iyi ramazanlar dileyen Feyza Civelek şunları söyledi:

”Çok zor günlerden geçtik. Depremler, seller, türlü türlü afetler hep üst üste geldi. Biraz manevi huzur bulmak, deprem ve sel felaketleriyle ruhumda açılan derin yaraları birazda olsa sarmak istedim. Açıkçası sizleri burada görünce çok şaşırdım. Allah hiçbirimize bir daha böyle acı günler göstermesin. Tek temennim ve en büyük dileğim bu şu an.”

DSC_5715

Basın mensuplarının fotoğraf isteğini de geri çevirmeyen Feyza Civelek, bir kez daha tüm muhabirlerin ramazan ayını kutlayarak Eyüp Sultan’dan ayrıldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Soyunarak kazandığı para şoke etmişti!  İç çamaşırlı poz tepki çektiSoyunarak kazandığı para şoke etmişti! İç çamaşırlı poz tepki çekti
Transparan giyip mini etekli poz verdiTransparan giyip mini etekli poz verdi
İstanbul'u terk etmişti! Lüks evinde doğayla iç içe bir hayatİstanbul’u terk etmişti! Lüks evinde doğayla iç içe bir hayat





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments