Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı başörtülü pozundan sonra yine gündemde! Sıla Türkoğlu'ndan iddialı paylaşım

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı başörtülü pozundan sonra yine gündemde! Sıla Türkoğlu’ndan iddialı paylaşım


RTÜK’ün ceza yağdırdığı Kızılcık Şerbeti dizisi sosyal medyada gündemde. Dizi kadar dizinin oyuncuları da dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakteriyle öne çıkan Sıla Türkoğlu paylaşımlarıyla gündem oldu.

“Hepimizin yaşadığı ortak bir derde iki taraflı değinen bir işin parçası olmak beni heyecanlandıran noktaydı” diyen Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde başörtülü bir pozunu paylaşınca beğeni toplamıştı.

Güzel isim son olarak beyaz derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi. Hayranlarını mest eden Sıla Türkoğlu’na “Melek gibisin” yorumları yağdı.

ss

DOĞUKAN GÜNGÖR AÇIKLAMASI

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde rol arkadaşına dair de konuşmuştu. Sıla Türkoğlu “Doğukan ile en başından beri saygımız baki olunca birbirini anlayan ve birbirine iyi gelen bir dostluk kurduk. Zamanla frekanslarımız daha da tuttu. Şu an sosyal hayatımızda da çokça vakit geçiriyoruz. Ee, böyle olunca da karşılıklı rol almak, oyun oynamak gibi oluyor. Genel olarak bütün ekip iyi bir iletişim dili yakaladık. O yüzden sette zaman gayet keyifli geçiyor” demişti.

3532171_810x458

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İmza  yorumu! İmza yorumu! “Bir günde 28.000 imza topluyorsun ama…”
Müge Anlı'da şok sözler! 'Annem İsmail'le beni yatağına yatırıp...'Müge Anlı’da şok sözler! ‘Annem İsmail’le beni yatağına yatırıp…’
Son halini görenler tanıyamadı! “Bu karizma gerçek mi”Son halini görenler tanıyamadı! “Bu karizma gerçek mi”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments