Çarşamba, Nisan 24, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş...

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı


Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan Müjde Uzman iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isim bu defa bir ödül gecesine katıldığı tarzıyla çok konuşuldu. Siyah göğüs dekolteli bir elbise giyen ünlü oyuncu dekolteli pozlarını peş peşe paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Ünlü oyuncuya sosyal medyada; ‘Alev hanım yaktınız ortalığı’, ‘Çok güzel çok’, ‘İnanılmaz güzelsin’, ‘Gerçekte adın bence Alev’ gibi yorumlar yapıldı.

Müjde Uzman  2

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine modellik ile başlayan Uzman, ardından Vj’lik yapmış daha sonra oyunculuğa adım atmıştır.

Müjde Uzman  3

Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu günümüze kadar bir çok dizi ve proje de yer aldı.

Müjde Uzman  4

2010 yılında Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika ve Kiralık Aşk gibi dizilerde yer alan Müjde Uzman, sinema dünyasına 2015 yılında Hadi İnşallah filmi ile adım attı.

Müjde Uzman  5

Müjde Uzman  6

Müjde Uzman  7

Müjde Uzman  8

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Eşi güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! “Ne şanslı adamsın”   Eşi güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı! “Ne şanslı adamsın”
Eşi cezaevine girmişti! Ünlü isim kocasından boşanıyorEşi cezaevine girmişti! Ünlü isim kocasından boşanıyor
Hadise'nin dalga konusu olan halini paylaşıp...Hadise’nin dalga konusu olan halini paylaşıp…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments