Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKısmetse Olur yarışmacısı Tuğçe Aleyna o yoruma dayanamadı! Savcılığın yolunu tuttu

Kısmetse Olur yarışmacısı Tuğçe Aleyna o yoruma dayanamadı! Savcılığın yolunu tuttu


Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nün favori gelin adaylarından biri olan Tuğçe Aleyna sosyal medyada hakkında yapılan yorumlara artık kayıtsız kalmıyor. Tuğçe Aleyna, bir kullanıcının yapmış olduğu ”Sinsi” yorumu için savcılığa başvurdu.

Sabah Gazetesi’nden Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre; Tuğçe Aleyna, sosyal medyadan gelen kötü yorumlar için harekete geçti.

SAVCILIĞA VERDİ

Twitter kullanıcısı Zeynep T., yarışmacı hakkında ”Kısmetse Olur Tuğçe’de sadece kızların anlayabileceği bir sinsilik var” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Tuğçe Aleyna  3

Kendisine yapılan bu kötü yoruma çok sinirlenen Tuğçe Aleyna savcılık yolunu tuttu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na avukatı aracılığıyla başvuran genç yarışmacı, ”Sinsi” kelimesinin aleni bir şekilde hakaret oluğunu, onur, şeref ve saygınlığın zedelendiğini ileri sürerek Zeynep T.’nin cezalandırılmasını talep etti.

Tuğçe Aleyna  4

Savcılık tarafından konu hakkında soruşturma başlatıldı. Tuğçe Aleyna’nın farklı kullanıcıları da hakaret ettikleri gerekçesiyle savcılığa verdiği öğrenildi.

Tuğçe Aleyna  5

Tuğçe Aleyna  6

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'O an yıkıldım' deyip anlattı! 5 evi gitti 'Arabayı da isteyene vereceğim'‘O an yıkıldım’ deyip anlattı! 5 evi gitti ‘Arabayı da isteyene vereceğim’
Kardeşi güzelliğiyle mest etti! “Dünyanın en güzel kızıKardeşi güzelliğiyle mest etti! “Dünyanın en güzel kızı”
Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments