Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler nereli, kimdir, kaç yaşında? Eyüp İşler...

Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler nereli, kimdir, kaç yaşında? Eyüp İşler ne iş yapıyor? 5 Milyonluk soruyu açtıracak!


Kim Milyoner Olmak İster Eyüp İşler ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu programı olan Kim Milyoner Olmak İster’de büyük ödülü en son Rabia Birsen Göğercin 1 Milyon TL ile kazanmıştı. ‘Eyüp İşler kimdir’ ekranı sorgulanıyor. 5 Milyonluk soruyu ilk kez açtıran yarışmacı olarak tarihe geçen Eyip İşler’in vereceği cevap merak ediliyor. İşte Eyüp İşler ile ilgili merak edilenler…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER EYÜP İŞLER KİMDİR?

Boğaziçi Üniversitesi’nde Yönetim ve Bilişim Sistemleri öğrencisi olan Eyub İşler, iki yıllık bir hazırlık sürecinin ardından bölüme yeni geçtiğini ifade etti. Başarılı eğitim hayatının yanına birçok hobi sığdırdığını ifade eden genç yarışmacı, sporu hayatının bir parçası haline getirdiğini dile getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu’nun karşısında heyecan dolu bir yarışma çıkaran Eyub İşler ne kadar ödül kazanacak merakla bekleniyor.

ÜNİVERSİTE SINAVINDA 49. OLDU!

Eyüp İşler’in baraj sorusunu geçene kadar saklamak istediği bilgiyi yanında gelen arkadaşı Edip Demir ortaya çıkardı. Edip Demir, “Eyüp mütevaziliğinden dolayı anlatmıyor ama iki sene üniversite sınavına girip ilk 100 derecesini yapamadığı için üçüncü kez sınava girdi. Sonunda 49. oldu” sözlerini kullandı.

ezgif.com-webp-to-jpg (6)

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlk tepki! Prison Break geri dönüyor ama...İlk tepki! Prison Break geri dönüyor ama…
Bahar Candan dolandırıcılık iddiaları sonrası bakın ne yaptı! Fark edilince...Bahar Candan dolandırıcılık iddiaları sonrası bakın ne yaptı! Fark edilince…
'Yok artık' dedirten poz! Dalga konusu oldu‘Yok artık’ dedirten poz! Dalga konusu oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments