Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKHYD, “Tekerlek ve Topuk Ökçe” adı altında farkındalık etkinliği düzenliyor..Kocaismail:Farkındalık etkinliğine...

KHYD, “Tekerlek ve Topuk Ökçe” adı altında farkındalık etkinliği düzenliyor..Kocaismail:Farkındalık etkinliğine destek olun

Kanser Hastalarına Yardım Derneği(KHYD) Onursal ve Kurucu Başkanı Raziye Kocaismail, 1993 yılından bu yana yürüttüğü dernek başkanlığını devretmesinin ardından hem veda etmek hem de kanser hastalarının ve derneğin sesini duyuran basına teşekkür etmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Başta Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ve Türk Ajansı Kıbrıs olmak üzere görsel ve yazılı basının 30 yılı aşkın süredir Kanser Hastalarına Yardım Derneği ve kanser hastalarına önem verdiğini dile getirdi.

Raziye Kocaismail açıklamasında derneğe ve hastalara katkıda bulunan her kesime ve herkese teşekkür de ederek, her yıl Ekim ayında düzenlenen farkındalık etkinliklerinin önemine vurgu yaptı.

Kocaismail daha sonra “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” olan Ekim ayında düzenlenecek olan “Tekerlek ve Topuk Ökçe” etkinliğiyle ilgili bilgi vererek duyarlı herkesi destek olmaya davet etti.

Raziye Kocaismail’in aktardığı bilgilere göre, “Tekerlek ve Topuk Ökçe” etkinliği kapsamında Blister Sister’s olarak anılan Lynda Hillard ve Sue Tilt aralıksız olarak 7 günde 42 km bisiklet sürecek, Kurt Duffield ise 7 günde 42 km maraton koşacak, meme kanseri farkındalığını öne çıkarmayı hedefleyen bu etkinlik ile erken tanı ve rutin taramaların önemine dikkat çekilecek.

Bu etkinlikten elde edilecek gelir ile hastaların ihtiyaç duyduğu hizmet, ilaç ve materyallerin alımını sağlamayı hedefleyen Kanser Hastalarına Yardım Derneği yetkilileri, katkı sağlamak isteyen bireysel kişiler, sponsorlar ve şirketlerin dernekle iletişime geçmelerini istedi.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments