Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKendinden büyük eşini terk etti, nedeni ise olay oldu! Müge Anlı'yı sonunda...

Kendinden büyük eşini terk etti, nedeni ise olay oldu! Müge Anlı’yı sonunda çıldırttı! “Zina sadece yatakta olmuyor…”


50 yaşındaki Zeynep Kaya Ünal Hanım, 2013 yılında evlendiği 35 yaşındaki eşinin “İncir toplamaya gidiyorum” diyerek evden çıkıp bir daha dönmediğini anlattı ve Müge Anlı’dan yardım istedi. Evliyken ihanete uğradığını söyleyen Zeynep Hanım, psikolojisi bozulduğu için kendisini 3 yıl eve hapsettiğini anlattı.

“BEYNİMDE TÜMÖR ÇIKTI O YÜZDEN GİTTİM!”

İddiaların ardından Yakup telefonla yayına bağlandı. “Ben bir kadın için gitmedim. Beynimde tümör çıktı. Zeynep’i üzmek istemediğim için hiçbir şey söylemeden gittim. Tedavi için para bulmam gerekiyordu. Zeynep zaten avukata talimat vermiş ben de ondan boşanmak istiyorum ama Zeynep’i üzmek istemediğim için gittim” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-18 110438

Evden gitmeden 7 ay önce tümör olduğunu öğrendiğini belirten Yakup, “Benim hayatımda kadın yok. Beni rezil etmesin. Sevenlerime rezil etmesin. Benim çevremde kimse yok, ilaç paramı karşılayamıyorum. Ben bir arkadaşın yanındaydım oradan çıktım başka yerdeyim şu an. Ben hayatımda kimseyi istemiyorum. Konuştuğum olabilir ama zina yapmadım. Tek isteğim boşanmak.” ifadelerini kullandı. Zeynep Hanım da “Tümör olduğuna inanmıyorum” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-18 104239

MÜGE ANLI’YI ÇİLEDEN ÇIKARDI!

Yakup da “Oraya çıkıp da rezil etmesin beni. Benden ne istiyor? Benim yakamı bıraksın. Sevenlerime rezil etmesin” deyince Müge Anlı’yı kızdırdı. Ünlü sunucu, “Sen kendini popstar falan zannediyorsun herhalde. Sevenlerim falan, sevenin kim? Senin sevenin bu rahatsızlığını öğrenince arar kollar.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-18 111114

“BAŞKA KADINLARLA KONUŞMANIN ADI ZİNA!”

Anlı, şu sözlerle Yakup’a sert çıktı: “Gel eğer yalanın varsa yalanını bulurum. Kardeşim yalapşap evlenmeyecektiniz. Bu kadın kilo aldı yaş farkı var senin gözün yok muydu? Sen de 15 yaş büyük kadınla evlenmeyecektin. Bu kadın 3 yıldır evden çıkamıyor. Hastalık yoksa bizi oyalama. Boşanmanın da kuralı var. Aklını başına al. Kadının babasının evinde otururken de iyiydi. Sanki Tarkan, seni tanıyacak üç beş işi vardır. Gel de biz de seni sevelim. Karşında bıraktığın insanların duygusu yok mu? Niye evlendin o zaman. Evine yerleşip oturmak… Açtın mı kadına bir ev. Almışsın kirli çoraplarını gelmişsin bunların evinde oturmaya. Evliyken başka kadınlarla konuşmanın adı zina. İlla yatakta yakalamaya gerek yok. Gel karına sahip çık.”

Ekran görüntüsü 2024-10-18 112925

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments