Çarşamba, Mayıs 21, 2025
Google search engine
Ana SayfaKültür Sanat“Kanlı Nigar” oyunu Lefkoşa’da sahneleniyor

“Kanlı Nigar” oyunu Lefkoşa’da sahneleniyor

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, “Kanlı Nigar” oyununu yarın Lefkoşa’da sahneleyecek.

ZAYDER’den verilen bilgiye göre, geliri, Kanser Hastaları Yardım Derneği ile Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nden destek alan hastalar için kullanılacak oyun, yarın akşam saat 20.30’da Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahne alacak.

“Kedi Organizasyon” organizesinde sahnelenecek oyunda, Çiğdem Tunç’a, Deniz Salman, Yaşar Ayvacı, Buket Çelik, Gamze Yarka, Savaş Özkartal, Serkan Demir, Uğur Eger, Umut Canatmış ve Süleyman Yağcı eşlik edecek.

“Bir bilet, bir umut! Gelin, bu anlamlı gecede birlikte olalım” sloganıyla satılacak biletler, Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin Kanser Hastaları Dernek Binası’ndan temin edebilecek veya Kıbrıs Biletçim üzerinden online olarak satın alınabilecek.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments