Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaDünyaHizbullah'tan İsrail üslerine saldırı, 40'tan fazla ölü var...

Hizbullah’tan İsrail üslerine saldırı, 40’tan fazla ölü var…

Hizbullah’ın Akka’daki İsrail üssüne kamikaze dron saldırısı düzenlediği ve saldırıda 40’tan fazla israil askerinin öldüğü ve çok sayıda yaralının olduğu iddia edildi. Hedefin ise İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi olduğu belirtiliyor.

Gazze hattında Kassam’ın birçok noktada saldırı düzenlediği, İsrail medyasının ise “Savaşın başlangıcından bu yana en zorlu olayla karşı karşıyayız.” ifadelerinin yer aldığı vurgulandı.

İsrail ordusu saldırıda, neden hiçbir sirenin etkinleştirilmediğini ve neden hiçbir müdahalenin gerçekleşmediğini araştırdığı iddia edildi.

Hizbullah’ın İşgal altındaki Golan’da bulunan, Tsnobar lojistik üssünü füzelerle vurduğu açıklamasında bulunduğu ve İsrailli sivillere askeri üslerin yakınlarını terk edin uyarısı yaptığı açıklandı.

Hizbullah’tan açıklama:

▪️Saldırı, İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beirut’taki El Nuveyri ve El Basta mahallelerine ve diğer bölgelere yönelik saldırılarına yanıttır.

▪️Direniş, İsrail düşmanını caydırmak için üzerine düşen görevi yapmaktan çekinmeyecek, Gazze’yi desteklemeye, Lübnan’ı ve halkını savunmaya devam edecektir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments