Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHayden Panettiere'in kardeş acısı! Daha 28 yaşındaydı: Aldığı haberle yıkıldı!

Hayden Panettiere’in kardeş acısı! Daha 28 yaşındaydı: Aldığı haberle yıkıldı!


Ünlü oyuncu Hayden Panettiere’nin kardeşi Jansen Panettiere, 28 yaşında hayata gözlerini kapadı. Ablası Hayden’in izinden giden, ‘The Walking Dead’ ve ‘Perfect Game’ adlı yapımlarda rol alan Jansen Panettiere’den üzen haber geldi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Hayden Panettiere’nin kardeşi Jansen Panettiere’nin ölüm nedeni henüz açıklanmazken, konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği de öğrenildi.

Hayden Panettiere ile kardeşi Jansen Panettiere, 2004’te ‘Tiger Cruise’; 2005’te de ‘Racing Stripes’ adlı yapımlarda birlikte kamera karşısına geçmişti. Jansen Panettiere, ayrıca 2005’te ‘The X’s’te de rol almıştı. Panettiere, son olarak geçtiğimiz yıl ‘Love and Love Not’ adlı yapımda da görev almıştı.

Hayden Panettiere 3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Müge Anlı’da stüdyo karıştı! Vicdansız baba kızının ameliyat parasını alıp kaçtı: Annenin feryadı kayınpederi çileden çıkardı!Müge Anlı’da stüdyo karıştı! Vicdansız baba kızının ameliyat parasını alıp kaçtı: Annenin feryadı kayınpederi çileden çıkardı!
Demet Özdemir doğum gününde depremzedeleri unutmadı, 'yardıma devam' dedi! "Bana en güzel hediye olacaktır..."Demet Özdemir doğum gününde depremzedeleri unutmadı, ‘yardıma devam’ dedi! “Bana en güzel hediye olacaktır…”
Gelen mesaja anlam veremeyip paylaştı! Gelen mesaja anlam veremeyip paylaştı! “İşiniz gücünüz islama, devlete…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments